Videó Albérlet

Nézzen körbe, s vegye ki azt a lakást, amelyik Önnek tetszik!

KAPCSOLAT

 

Videó Albérlet Csoport

Budapest 1149 Pillangó Park 8/B

Email: videoalberlet@euromail.hu

Telefon: +361 877-5512

Kérdőív minta panel
Gyors szolgáltatásra vágyik?*
Igen
Nem

Bemutatkozás

Dőljön hátra, s a videóinkon barangolja be jövőbeni lakását, illetve albérletét! S mind ezt az otthonában, mert csapatunk tagjai mobil közvetítést végeznek!

Csoportunk, az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a nálunk regisztrált ügyfeleinek:

  • Kényelem - Kolégáink személyesen keresik fel mind a kiadó lakás tulajdonosait, mind pedig a bérlőket. Addig nincs felesleges utazás, és felesleges találkozás, amíg a megfelelő lakás nincs kiszemelve, és előre leegyeztetve.

  • Rugalmasság - Csoportunk minden tagja, mind két fél elvárásai szerint veszi fel az adatokat, és azok alapján hozza össze a találkozókat, hogy mind két fél fel tudjon készülni egy lakás bemutatásra, és egy személyes bemutatkozásra, hogy senkit ne érjen meglepetés.

  • MegbízhatóságNálunk minden fel vett adat, teljes titoktartás alá kerül. Azt sem más személynek, sem más cégnek ki nem adjuk, és reklám anyagokat sem küldünk sem e-mailben, sem postán. Szeretjük, ha ügyfeleink nem a reklámok által, hanem a személyes kapcsolatai által ismernek minket meg. Hiszen jó mesternek nem kell cégér.

  • Gyorsaság - Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a meglévő regisztrált ingatlanokat szuper gyors határidőn belül, sikerüljön el illetve kiadni. Ennek érdekében kolégáink a lehető leggyorsabban, és legprecízebben készítenek prezentációkat, és videó kommentárokat az ingatlanokról.

  • Távfeltöltés - Amennyiben Ön nagyobb távolságra lakik központunktól, abban az esetben is lehetősége van segítségünket kérni abban, hogy feltehesse erre az oldalra eladó, illetve kiadó ingatlanának videóját. Amennyiben fel tud menni a http://www.mammutmail.com/hu/mail oldalra, s ott  elküldi nekünk a videoalberlet@euromail cimre, az Ön által készített videót, egy kisebb bemutatkozó szöveggel, abban az esetben kolégáink, fel tudják helyezni itt az oldalunkon azt. Természetesen Önnek is meg kell kötnie velünk a szerződést, hiszen csak abban az esetben tudunk bárkiről, bármilyen videót feltenni, hogy az adatvédelmi szerződést aláírtuk Önnel is.

  • Megelőlegezés - Cégünk a munkadíjat és a kiszállások költségeit is megelőlegezi ügyfelei számára. Áraink nem bonyolultak, hiszen mi csak az elvégzett munka díját utólag vesszük fel ügyfeleinktől. Azonban, hogy mindenki részéről biztosítva legyen a munka elvégzése, a mi köztünk létrejövő megbízásiszerződés megkötésekor egy 5.000 HUF-os munkavégzési biztosítékot kérünk, amit a kiadás, illetve eladás időpontjában a munkadíjból vissza adunk megbízóink számára. Díjunk a meghírdetett havi bérleti díj 40%-a, amely a sikeres szerződés megkötésekor fizetendő, a bérbeadó részéről. Eladás esetében pedíg a vételár 5%-a a munkadíj.

Elérhetőségeink a KAPCSOLAT menűpont alatt találhatóak.

Köszönjük, hogy minket választottak, hogy mihamarabb szerződést köthessenek, akár kiadói vagy a bérlői oldalon állnak is.

Köszönettel:

Videó Albérlet Csoport

 

 

Minta Videó

Budapest 14. kerület 37nm. 45000 HUF + rezsi/hó.

 

A 14.kerületi ingatlan, egy másfél szobás, kislakás.

 

 

Az ajtón velépve az előszoba vár bennünket, ahonnan egyből a fürdőszoba található, szemben a bejárati ajtóval.

 

 

Az előszobába került a hűtőszekrény, s a mikró.

 

 

Az előszobából haladjuk tovább a konyhába, ahonnan bejuthatunk egy kisebb szobába, amely alkalmas hálónak, gyermekszobábak, és étkezőnek is. Ezt a kisszobát a nagyszobától is egy ajtó válassza el. Amely igény szerint egybenyitható, vagy lezárható.

 

 

A konyhán át s az előszobát érintve, egy kellemes szobába jutottunk, amely amint a felvétel is mutatja, eléggé tágas ahhoz, hogy nappalinak és hálónak is alkalmas legyen.

 

 

A lakás fűtését a mérhető, távfűtés szolgáltatja, amelytől biztosan nem fogunk fagyoskodni, hiszen amint látszik is, új nyílászárók vannak berakatva, hő és hang szigeteltek. 

 

 

A lakás rezsije a villany a hideg és a melegvíz amit fogyasztás alapján kell fizetni, valamint a távhó általánya havi 15.000 HUF egész évben, valamint a közösköltség ami 9.000 HUF havonta.

 

 

A lakás tulajdonosai, fiatalok, tehát az elvárásaik is fiatalosak a jövendőbeli bérlőkkel szemben.

 

 

Mivel a lakás teljesen felszerelt, és bótorozott, ezért ezt a lakást csak olyanok válasszák, akik csak a személyes ruháikat, papirjaikat viszik.

 

 

Gyermek nem akadály, de csak maximum kettőről lehet szó, mert afelett már nem kényelmes egy ekkora lakásban lakni.

 

 

Nézzék meg videónkat, és keressenek bennünket, hogy kollégáink felvehessék Önökkel a kapcsolatot. A többit bízzák ránk!